Αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "100 εκατομμύρια για Μίλερ"

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέεσεν, δήλωσε πως η Βαυαροί είχαν απορρίψει πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ το καλοκαίρι, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τόμας Μίλερ.

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "100 εκατομμύρια για Μίλερ"

"100 εκατομμύρια ευρώ για Μίλερ; Όχι". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο διάλογος μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από πρόταση των Άγγλων για τον έμπειρο Γερμανό επιθετικό.

Στην αποκάλυψη της είδησης αυτής προχώρησε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέεσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Bild. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν η Γιουνάιντεντ έκανε ποτέ πρόταση 100 εκατομμυρίων και πάνω για κάποιον ο αντιπρόεδρος απάντησε: “ Αληθεύει αυτό. Ήρθε ένα φαξ από την Αγγλία. Για εμάς, όμως δεν τέθηκε ποτέ προς συζήτηση ενδεχόμενη μετακίνηση του Τόμας Μύλερ. Αν ένας παίκτης μας κάνει, θα ήμασταν χαζοί να τον δώσουμε”.

Όπως αποδείχτηκε, ο Μουρίνιο στράφηκε σε άλλους στόχους ξοδεύοντας περίπου 170 εκατομμύρια για να πάρει τους Μπαγί, Ιμπραχίμοβιτς, Μικιταριάν και Πογκμπά.

Εν τω μεταξύ, ο Μίλερ παρέμεινε στην Μπάγερν όπου διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα του, έχοντας σημειώσει από την αρχή της χρονιάς μόλις 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το φημολογούμενο ναυάγιο της μεταγραφής του Γερμανού στράικερ, οδήγησε τους “κόκκινους διαβόλους” να στραφούν σύμφωνα με πληροφορίες προς τον Αντουάν Γκριζμάν, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου, που απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK