Ανακοίνωσε Ούλραϊχ η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβεν Ούλραϊχ από τη Στουτγκάρδη, με τον 26χρόνο γκολκίπερ να υπογράφει στους Βαυαρούς μέχρι το 2018.

Ανακοίνωσε Ούλραϊχ η Μπάγερν

Κάτοικος Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Σβεν Ούρλαϊχ. Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με τη Στουτγκάρδη για τη μεταγραφή του 26χρόνου γκολκίπερ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα την 1η Ιουλίου.

Οι δύο γερμανικοί σύλλογοι -όπως αποφάσισαν από κοινού- δεν κοινοποίησαν το κόστος μεταγραφής του Ούρλαϊχ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ο ίδιος ο Γερμανός δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: "Έψαχνα χρόνια τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Αφού είμαι εδώ στην Μπάγερν, ξέρω ότι είμαι ακριβώς στο σωστό μέρος. Θέλω να γίνω μέρος της επιτυχίας του συλλόγου και θα είμαι εδώ οπότε χρειαστεί να παίξω".

Ο Ούρλαϊχ αγωνίστηκε την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν σε 28 παιχνίδια της Bundesliga και θα ανταγωνιστεί με τον Πέπε Ρέινα για τη δεύτερη θέση κάτω από τα δοκάρια των Βαυαρών, πίσω φυσικά από τον "στυλοβάτη" Εμάνουελ Νόιερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK