Αντί για τον τελικό του CL, κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή!

Έχει περάσει σχεδόν μία σεζόν από το ξέσπασμά του σε γερμανικό μπαρ όμως αυτή η υπόθεση επιστρέφει ως εφιάλτης για τον Αρτούρο Βιδάλ αφού απειλείται με φυλάκιση!

Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα... Αυτά τα λόγια θα πρέπει να πρέπει να έχουν σφηνώσει στο μυαλό του Αρτούρο Βιδάλ τις τελευταίες ώρες, με τον άσο της Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν του και να κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, που θα είναι πραγματικά στίγμα στην καριέρα του.

Τι ακριβώς συνέβη; Πρόκειται για τον καυγά στον οποίο είχε πάρει μέρος τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μπαρ στο Μάιντς, μετά από έναν αγώνα της Μπάγερν Μονάχου, με τον παίκτη να πρωταγωνιστεί σε άσχημα σκηνικά βίας συνοδευόμενος από τον αδερφό του και να χρειάζεται να επέμβει η αστυνομία για να ελέγξει την κατάσταση.

Bayern's Arturo Vidal reacts during the Champions League quarter final first leg soccer match between Sevilla FC and FC Bayern Munich at the Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Bayern's Arturo Vidal reacts during the Champions League quarter final first leg soccer match between Sevilla FC and FC Bayern Munich at the Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 31χρονος Χιλιανός φέρεται να έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες σε άλλα άτομα και αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Bild" η εισαγγελία του Μονάχου έχει ζητήσει την τιμωρία του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως βάσει νόμου στην Γερμανία, για τέτοια περιστατικά, οι ένοχοι τιμωρούνται με φυλάκιση που αρχίζει στους έξι μήνες και μπορεί να φτάσει μέχρι και 10 χρόνια...

Και να φανταστεί κανείς πως ο -τραυματίας εδώ και καιρό- Βιδάλ, σκεφτόταν μέχρι πριν λίγο καιρό πολύ πιο ευχάριστα πράγματα, όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο να βρεθεί η Μπάγερν στον τελικό του Champions League και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK