Ατάκες... δηλητήριο για Κόστα και Νεϊμαρ

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, μίλησε με σκληρά λόγια για τους Ντόουγκλας Κόστα και Ντεμπελέ ενώ από τα "καρφιά" του δεν ξέφυγε ούτε ο Νεϊμάρ.

Brazil's Douglas Costa, left, celebrates with teammate Neymar after scoring against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Douglas Costa, left, celebrates with teammate Neymar after scoring against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Andre Penner) AP

Η Μπάγερν αποχαιρέτησε τον Ντόουγκλας Κόστα ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Γιουβέντους όμως αυτό διόλου απασχολεί τον Ούλι Χένες.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει καθόλου για την πώληση του Βραζιλιάνου, ρίχνοντας "καρφιά" για τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδου, ενώ από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Νεϊμάρ αλλά ούτε και ο "επαναστάτης" Ουσμάν Ντεμπελέ που δεν εμφανίστηκε σε πρόσφατη προπόνηση της Ντόρτμουντ πιέζοντας για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

"Δεν είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που ήρθε στην Μπάγερν και ζητούσε περισσότερα χρήματα παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζε καλά", δήλωσε για τον πρώην άσο της Μπάγερν ενώ για το deal 222.000.000 ευρώ μεταξύ Παρί και Μπαρτσελόνα, είπε:

"Δεν θεωρώ τόσο ισχυρό παίκτη τον Νεϊμάρ. Πιστεύω ότι η Παρί, πληρώνοντας αυτή τη ρήτρα, έδειξε αδύναμη ως σύλλογος".

Φυσικά, στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε ειδική αναφορά, τονίζοντας πως η Ντόρτμουντ θα πρέπει να δείξει πυγμή και να μην αφήσει τον παίκτη να την εκβιάζει:

"Έάν ένας παίκτης δεν εμφανίζεται στην προπόνηση είναι δική του ευθύνη. Αν συμπεριφερόμαστε σαν ντίβες στους παίκτες, θα συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Η Μπορούσια φέρθηκε έξυπνα και ψύχραιμα.

Όταν είσαι μεγάλος σύλλογος πρέπει να δείχνεις τη δύναμή σου: εάν δεν σου δίνουν αυτό που θέλεις, ο παίκτης μένει. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να τον αφήσουν να προπονείται.

Και αν μείνει στο τέλος, από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα βάλει ο ίδιος το πόδι στο γκάζι επειδή δεν θα θέλει να πέσει η αξία του".

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK