Δεν βλέπει Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για πρωταθλήτριες ο Αντσελότι

Τέσσερις ομάδες θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων πρωταθλημάτων τους ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι. Μέσα σε αυτές δεν είναι ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ούτε η Μπαρτσελόνα. Τι είπε για την ομάδα του.

Δεν βλέπει Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για πρωταθλήτριες ο Αντσελότι
© AFP/GETTY IMAGES

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους και Παρί, ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποφεύγοντας να να αναφερθεί στην Bundesliga.

Ο Ιταλός προπονητής της Μπάγερν, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην "Domenica Sportiva", στη RAI, έδωσε τα προγνωστικά του για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

"Στην Ισπανία είναι δύσκολα, αλλά νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει το πρωτάθλημα και θα είναι ο πρώτος σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο", είπε ο Αντσελότι.

Στην Ιταλία, υποστήριξε ότι η Γιουβέντους έχει τις περισσότερες πιθανότητες να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ενώ προέβλεψε ως πρώτο σκόρερ τον Γκονσάλο Ιγκουαίν.

Στη Γαλλία θα κάνει το ίδιο η Παρί Σ.Ζ στην Ligue1 με πρώτο σκόρερ τον Καβάνι, ενώ στην Premier League, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη μία πρόβλεψη, δίνοντας πάντως φαβορί, την Μάντσεστερ Σίτι. "Όμως ο πρώτος σκόρερ θα είναι ο Ιμπραίμοβιτς", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπάγερν.

Σε ερώτηση για τους ιταλικούς συλλόγους και την εθνική, ο Κάρλο Αντσελότι είπε: "Οι ιταλικές ομάδες είναι ανταγωνιστικές στην Ευρώπη, ενώ η εθνική μου αρέσει γιατί έχει μία εξαιρετική οργάνωση, κάτι που είναι σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK