Είχε λόγο που απαιτούσε να φύγει ο Λεβαντόβσκι!

Δύο ημέρες πριν την έναρξη της Bundesliga ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποφάσισε να μιλήσει και να πει σε όλους για ποιο λόγο πίεζε επίμονα τόσο καιρό για να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Munich's Robert Lewandowski, left, and Frankfurt's David Abraham struggle during a soccer Supercup match between Eintracht Frankfurt and Bayern Munich In Frankfurt, Germany, Sunday, Aug.12, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Munich's Robert Lewandowski, left, and Frankfurt's David Abraham struggle during a soccer Supercup match between Eintracht Frankfurt and Bayern Munich In Frankfurt, Germany, Sunday, Aug.12, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Οταν στο γερμανικό Σούπερ Καπ πέτυχε χατ-τρικ, όλοι κατάλαβαν πως δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να φύγει από την Μπάγερν και πως ο Πολωνός στράικερ θα είναι και φέτος η δύναμη πυρός για τους Βαυαρούς.

Ο ίδιος πάντως, μετά από τόσους μήνες έντασης και "πολεμικής" με το σύλλογό του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του δύο 24ωρα πριν την έναρξη της Bundesliga (πρεμιέρα για Μπάγερν κόντρα σε Χόφενχαϊμ), δίνοντας στη δημοσιότητα τους λόγους που τον έκαναν να θέλει να φύγει.

"Μεταξύ Απριλίου και Μαΐου όλοι μου έκαναν επίθεση και δεν αισθανόμουν καμία προστασία από την πλευρά του συλλόγου. Ένιωθα πως ήμουν μόνος σε αυτή την κατάσταση.

Robert Lewandowski del Bayern Múnich tras marcar un gol junto a su compañero Thomas Mueller (izquierda) en el partido contra Drochtersen/Assel de la Copa de Alemania en Drochtersen, el sábado 18 de agosto de 2018. (Carmen Jaspersen/dpa via AP)
Robert Lewandowski del Bayern Múnich tras marcar un gol junto a su compañero Thomas Mueller (izquierda) en el partido contra Drochtersen/Assel de la Copa de Alemania en Drochtersen, el sábado 18 de agosto de 2018. (Carmen Jaspersen/dpa via AP) CARMEN JASPERSEN/DPA VIA AP

Δεν σκόραρα σε δύο-τρία σημαντικά παιχνίδια και ξαφνικά όλοι μιλούσαν εναντίον του Λεβαντόβσκι. Δεν είδα κανέναν εκείνη τη στιγμή να με υπερασπίζεται, ουδείς από τη διοίκηση με προστάτεψε.

Η απόφαση να ψάξω για άλλο σύλλογο πάρθηκε από κοινού με τον μάνατζέρ μου, τον Πίνι Ζάχαβι, επειδή εκείνη την περίοδο δεν ένιωθα καλά στο Μόναχο", τόνισε ο άκρως αποκαλυπτικός "Λέβα", για να προσθέσει:

"Αισθανόμουν λες και ήμουν μόνο μία σεζόν στην Μπάγερν και δεν έπαιρνα κανένα εύσημο. Για αυτό σκέφτηκα να φύγω. Τώρα η καρδιά μου επέστρεψε στην Βαυαρία.

Οι οπαδοί είναι μαζί μου και μου έδειξαν την αγάπη τους. Δεν πρόκειται να τσακωθώ ξανά με το σύλλογο, δεν θα χάσω άλλο χρόνο σκεφτόμενος άλλες χώρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK