"ΕΡΩΤΑΣ": Το "ψηστήρι" του Γκουαρδιόλα στον Τσάμπι Αλόνσο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει χτίσει το μύθο του όχι μόνο στις προπονητικές του δυνατότητες αλλά και στην ευχέρεια που έχει ως μάνατζερ να επηρεάζει ανθρώπους και καταστάσεις.

Παράδειγμα; Το πως έφερε τον Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερν. Ο Βάσκος ήταν ευτυχής στη Ρεάλ, αμοιβόταν καλά, ο κόσμος τον αγαπούσε και οι προπονητές τον υπολόγιζαν. Δεν είχε, κοντολογίς, λόγο να φύγει από τη Μαδρίτη.

Ο Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo", έβαλε τα μεγάλα μέσα. Τηλεφωνούσε στον παίκτη, κάθε, μα κάθε μέρα. Τη μία του ανέλυε το ποδοσφαιρικό του πρότζεκτ και πόσο απαραίτητος θα ήταν σε αυτόν. Την άλλη του εκθείαζε το Μόναχο και τον τρόπο ζωής στη Βαυαρία. Την τρίτη του μιλούσε για το μέγεθος της Μπάγερν.

Ετσι, μετά από αυτό το στενό τετ-α-τετ, ο...βράχος έπεσε. Η πρόταση έγινε δεκτή από τη Ρεάλ και ο Τσάμπι μάζεψε τα μπαγάζια του και μετακόμισε στο Μόναχο όπου βρίσκεται ακόμη και τώρα.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...