Η "μαύρη" λίστα του Αντσελότι περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε σε ποιες τέσσερις ομάδες δεν θα πήγαινε ποτέ ως προπονητής.

Η "μαύρη" λίστα του Αντσελότι περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες

Ο Κάρλο Αντσελότι παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα " Marca", όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους συλλόγους που θα δεχόταν να εργαστεί.

Ο τεχνικός της Μπάγερν, ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, θα επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για τους αγώνες των Βαυαρών με την Ατλέτικο, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League.

"Μου αρέσει πραγματικά η Μαδρίτη, όπου πέρασα δύο φανταστικά χρόνια και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω", τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Στόχος του θα είναι να σπάσει την... κατάρα του "Βιθέντε Καλδερόν", όπου δεν έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του: "Δεν τα έχω καταφέρει ποτέ, ούτε με την Τσέλσι ούτε με τη Ρεάλ. Και η Μπάγερν γνωρίζει καλά την Ατλέτικο, αφού πέρυσι αποκλείστηκε από αυτήν στο Champions League. Δεν το έχουν ξεχάσει ακόμα. Θα είναι ένας περίπλοκος αγώνας, όπως όλοι κόντρα στην Ατλέτικο".

Στη συνέχεια, ο 57χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το εάν θα καθόταν ποτέ στον πάγκο της αντιπάλου του, από τη στιγμή που έχει περάσει από τη Ρεάλ: "Δεν θα προπονήσω ποτέ την Ατλέτικο ή την Μπαρτσελόνα. Σέβομαι την ιστορία τους, αλλά πρέπει να σεβαστώ και τη δική μου. Έχω προπονήσει για δύο χρόνια τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα μπορούσα να κάνω μία τέτοια επιλογή, όπως δεν θα μπορούσα ποτέ να προπονήσω την Ίντερ ή τη Λάτσιο, ως οπαδός της Μίλαν (σ.σ. και πρώην μέσος της Ρόμα) ".

Όσο για τον στόχο του στη Γερμανία, ήταν σαφής: "Να κατακτήσουμε το Champions League. Μετά από τρεις σερί ημιτελικούς, θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό με την καλύτερη φόρμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK