Κλείνει την καριέρα του στην Μπάγερν ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπάγερν, η οποία έχει "κλειδώσει" το ρόστερ της για το μέλλον.

Κλείνει την καριέρα του στην Μπάγερν ο Νόιερ
Νόιερ-Μπάγερν

Ο Μάνουελ Νόιερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν και θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου μέχρι το τέλος της καριέρας του, όπως όλα δείχνουν.

Λίγες ώρες μετά από το 27ο παιχνίδι του στη σεζόν δίχως να δεχθεί γκολ, κόντρα στη Βέρντερ για τα ημιτελικά του DFB Pokal, η " Bild" αποκαλύπτει ότι ο 30χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου και της εθνικής Γερμανίας και παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ρίο ντε Ζανέιρο, ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι Τόμας Μίλερ, Τζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνεθ, οι οποίοι τον Δεκέμβριο επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο επίσης μέχρι το 2021.

Νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε και ο Ντάβιντ Αλάμπα τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ο Τσάμπι Αλόνσο ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμα μία σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ενώ οι Τζόσουα Κίμιχ και Ντάγκλας Κόστα έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Νόιερ αποκτήθηκε από τη Σάλκε το καλοκαίρι του 2011 έναντι 30.000.000 ευρώ και εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους σύγχρονους τερματοφύλακες του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK