Ο Ρουμενίγκε "τσάκισε" τον φαν της Ρεάλ Λεβαντόβσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χαρακτήρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ως την ομάδα των ονείρων του και ο πρόεδρος της Μπάγερν θέλησε να τον βάλει στη θέση του με πολύ σκληρές δηλώσεις...

El jugador de Bayern Munich, Robert Lewandowski, festeja un gol contra Mainz en un partido por la Bundesliga el sábado, 16 de septiembre de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El jugador de Bayern Munich, Robert Lewandowski, festeja un gol contra Mainz en un partido por la Bundesliga el sábado, 16 de septiembre de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν του στην Μπάγερν και η θητεία του είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένη αν αναλογιστει κανείς (πέρα από τους τίτλους που έχει σαρώσει) τα 82 γκολ που μετράει σε 100 ματς πρωταθλήματος, όμως όλα δείχνουν πως ο γάμος του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη...

Απόδειξη οι δηλώσεις που έκανε ο Πολωνός διεθνής στράικερ περί του έρωτά του με την Ρεάλ και την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή εκεί (παράλληλα με την κριτική που έκανε στους Βαυαρούς για την καλοκαιρινή περιοδεία τους στην Ασία), με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να περνάει στην αντεπίθεση χωρίς να χρησιμοποιεί ίχνος διπλωματίας στα δικά του λόγια.

Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge, left, and president Uli Hoeness wait for the start of the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge, left, and president Uli Hoeness wait for the start of the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

"Εάν ο Ρόμπερτ παραπονιέται για το ταξίδι στην Ασία, να ξέρει πως η υποτιθέμενη ομάδα των ονείρων του, η Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί πέρασε 24 ημέρες το καλοκαίρι, έχει διπλάσιες από όσες εμείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει άσχημα για το σύλλογό μας και ξέρω ότι πίσω από τις δηλώσεις του βρίσκεται ο μάνατζέρ του.

Το συμβόλαιό του πάνως λήγει το 2021 και το δυστύχημα για αυτόν είναι πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλητών Γερμανίας, επισημαίνοντας πως η Ρεάλ θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την ίδια την Μπάγερν αν θέλει να αποκτήσει τον 29χρονο στράικερ.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader, Andreas Gebert

News 24/7

24MEDIA NETWORK