Σκληρή επίθεση Ριμπερί σε Γκουαρδιόλα

Επίθεση εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα εξαπέλυσε ο Φρανκ Ριμπερί, χαρακτηρίζοντάς τον "άπειρο" μεταξύ άλλων και εγκαλώντας τον για τα λάθη στον αγώνα με την Ατλέτικο.

Bayern Munich's Spanish head coach Pep Guardiola (R) talks to Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery during the German First division Bundesliga football match Borussia Moenchengladbach v FC C Muenchen on October 26, 2014 in Moenchengladbach, Germany. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER MATCH. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. (Photo credit should read PATRIK STOLLARZ/AFP/Getty Images)
Ριμπερί-Γκουαρδιόλα-Μπάγερν AFP/GETTY IMAGES

Ο Φρανκ Ριμπερί εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, στο περιθώριο της προετοιμασίας της Μπάγερν για τη νέα σεζόν.

Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος λόγω τραυματισμών και επιλογής του Καταλανού τεχνικού είχε λίγο χρόνο συμμετοχής την προηγούμενη τριετία, δεν... μάσησε τα λόγια του στη " Bild", μιλώντας για τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας νεαρός προπονητής με έλλειψη εμπειρίας. Μερικές φορές μιλούσε υπερβολικά. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό", δήλωσε για τη φιλοσοφία και τη συμπεριφορά του Γκουαρδιόλα.

Στη συνέχεια, ο 33χρονος Γάλλος σχολίασε δηκτικά το στήσιμο των Βαυαρών στον φετινό ημιτελικό Champions League με την Ατλέτικο και δη τον πρώτο του "Βιθέντε Καλδερόν", όπου η ομάδα του ηττήθηκε 1-0, χάνοντας εν τέλει την πρόκριση.

"Δεν μπορείς να κάνεις λάθη σε ημιτελικό Champions League. Ο Τόμας Μίλερ δεν έπαιξε βασικός και ο Τζερόμ Μπόατενγκ, έχοντας αναρρώσει από τον τραυματισμό του, επίσης δεν επελέγη και έπρεπε να δει τον αγώνα από την κερκίδα".

Όσο για τον νυν προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, τον έχει αποθεώσει σε τρεις διαφορετικές συνεντεύξεις την τελευταία εβδομάδα, με πιο πρόσφατη αυτή στο γερμανικό αθλητικό περιοδικό " Kicker": "Αισθάνομαι ξανά αυτοπεποίθηση, απελευθερωμένος και με κίνητρο με τον Αντσελότι. Χρειάζομαι ανθρώπους όπως αυτός, ο Γιουπ Χάινκες και ο Ότμαρ Χίτσφελντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK