"Στα χέρια με γιατρό της Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα"

Έκρυθμη φέρεται να είναι η κατάσταση στη Μπάγερν Μονάχου μετά από τον αποκλεισμό από το Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα καταλόγισε ευθύνες στους γιατρούς της ομάδας, ενώ σύμφωνα με την "Bild" πιάστηκε στα χέρια με έναν εξ αυτών!

"Στα χέρια με γιατρό της Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα"

Πολλά παράπονα από το ιατρικό τιμ της Μπάγερν Μονάχου είχε ο τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα μετά και τον αποκλεισμό των Βαυαρών από τα ημιτελικά του Champions League.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η γερμανική "Bild", ο Καταλανός τεχνικός είχε επεισόδιο μετά από το τέλος του αγώνα με έναν εκ των γιατρών της Μπάγερν, στον οποίο φώναξε άγρια στα αποδυτήρια:

"Είδατε ο Γοδίν πόσο γρήγορα επέστρεψε; Εσείς τι κάνετε με τους δικούς μας. Οι δικοί μας τραυματίες πάντα αργούν να γυρίσουν" έλεγε ο Γκουαρδιόλα.

Για να απαντήσει στη συνέχεια ο γιατρός: " Δεν μπορείς να το λες αυτό. Είναι άδικο. Έχεις στη διάθεσή σου όλους τους παίκτες εκτός από τον Μπαντστούμπερ και τον Ρόμπεν".

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση του Ριμπερί για να μην υπάρξει συνέχεια.

Λίγες ημέρες αργότερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό και φρόντισε να συνεχίσει την κόντρα: "Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, δεν είναι αυτό το πρόβλημα για εμένα. Εγώ την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι εδώ. Όμως κάποιοι άνθρωποι θα είναι. Υπάρχουν κάποιοι που δεν βοηθούν το σύλλογο και μόνο κακό κάνουν", ήταν τα λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK