Τέτοιο αρνητικό ρεκόρ ούτε στον... εχθρό του ο Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε την Μπάγερν να τον... σκουπίζει πριν φύγει ο Σεπτέμβριος και έτσι έχει πλέον ένα αρνητικό ρεκόρ που δεν το είχε ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα του!

Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti speaks during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. Bayern Munich will face Paris Saint Germain (AP Photo/Michel Euler)
Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti speaks during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. Bayern Munich will face Paris Saint Germain (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Κάρλο Αντσελότι κατέκτησε πέρυσι τη Bundesliga στην πρώτη του σεζόν με την Μπάγερν, όχι όμως και το Champions League (αποκλεισμός στους "8" από την Ρεάλ) και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό -κυρίως- με τις κάκιστες σχέσεις που είχε με τους πρωτοκλασάτους άσους της ομάδας (Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόβσκι) είχε ως αποτέλεσμα να φύγει... νωρίς από τους Βαυαρούς.

Για την ακρίβεια στο ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν του και ενώ δεν έχει καν φύγει ο Σεπτέμβριος (πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε έξι ματς πρωταθλήματος και δύο Champions League), με τον ίδιο πάντως να είναι gentleman και να αποχωρεί με ευχαριστίες προς πάσα κατεύθυνση.

"Ήταν μεγάλη τιμή να αποτελέσω μέρος της ιστορίας της Μπάγερν. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τους παίκτες και τους φανταστικούς οπαδούς του", σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μετά την απόλυσή του ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πάντως πέτυχε ένα αρνητικό ρεκόρ με αυτή την εξέλιξη.

Αυτό δεν είναι άλλο από την πρώτη απομάκρυνση σε ολόκληρη την καριέρα του από τον πάγκο ομάδας και ενώ η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον "Καρλέτο" να είναι πλέον υποψήφιος από πάγκο ομάδας της Κίνας μέχρι την... Μίλαν και την εθνική Ιταλίας.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK