Το... απόλυτο τατουάζ του Βιδάλ δεν έχει αντίπαλο!

Η αγάπη του Βιδάλ για τα τατουάζ υφίσταται εδώ και χρόνια, με τον έρωτα πάντως αυτό να ολοκληρώνεται καθώς δεν υπάρχει πλέον χώρος στην πλάτη του για νέα δημιουργία (PHOTO)!

Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Αν υπάρχει κάποια λίστα που να περιλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές στον κόσμο που έχουν πάθος και αδυναμία στο να γεμίζουν το σώμα τους με τατουάζ, τότε στις πρώτες θέσεις της βρίσκεται αναμφίβολα ο Αρτούρο Βιδάλ.

Ο Χιλιανός μέσος δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο του αρέσει να "ζωγραφίζει" το σώμα του και το απόγευμα της Δευτέρας φρόντισε να ενημερώσει τους αμέτρητους φανς του ότι ο σκοπός του... ολοκληρώθηκε!

Πώς; Γεμίζοντας ΟΛΗ την πλάτη του με τατουάζ, με τον άσο της Μπάγερν να ανεβάζει σχετική φωτογραφία στο Twitter και να σχολιάζει ως εξής: "Ευχαριστώ φίλε, έξοχη δουλειά, επιτέλους τελειώσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK