Βρήκε δουλειά για... μία ημέρα ο Αντσελότι!

Η Μπάγερν Μονάχου αποτελεί παρελθόν για τον Κάρλο Αντσελότι όμως σε λίγες ημέρες θα βρεθεί ξανά σε πάγκο ομάδας έχοντας μάλιστα και μία ιδιαίτερη "αποστολή". Διαβάστε το story.

Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τα τελευταία 24ωρα μόνο ευχάριστα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για τον Κάρλο Αντσελότι καθώς μετά την ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τις συνεχείς κόντρες του με σταρ της Μπάγερν, η διοίκηση του βαυαρικού συλλόγου πήρε την απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του μεσούσης της σεζόν!

Σε δύο ημέρες πάντως από τώρα (2/10) θα έχει την ευκαιρία να βγάλει όποιες μαύρες σκέψεις έχει στο μυαλό του αφού θα βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ και θα έχει το ρόλο του προπονητή στην Jerusalem Sports, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του σχεδίου "Ασίστ για την Ειρήνη" ("Assist for peace").

Bayern's head coach Carlo Ancelotti lifts the trophy as his team celebrate on the balcony of the town hall at Marienplatz square after winning the 27th Bundesliga title at the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti lifts the trophy as his team celebrate on the balcony of the town hall at Marienplatz square after winning the 27th Bundesliga title at the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

"Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την προσωπική πρόοδο κάποιου επειδή θέτει τον εαυτό του στις υπηρεσίες μίας ομάδας.

Οι διαφορετικές ιδέες, γνώμες, κουλτούρες, πρέπει να αντιμετωπίζονται με αμοιβαίο σεβασμό, με την πεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις μαζί με κάποιον άλλο έναν κοινό στόχο.

Η νίκη και για τα παιδιά της Ιερουσαλήμ θα είναι να μεγαλώσουν σε μία πόλη με ειρήνη. Για αυτό θα είμαι χαρούμενος να είμαι μαζί τους για να μεταφέρω τις αξίες του αθλήματος μαζί με ένα μήνυμα ελπίδας", τόνισε με δηλώσεις του ο 58χρονος Ιταλός τεχνικός.

Πέρα από τον Αντσελότι, άλλες προσωπικότητες του αθλητισμού που θα δηλώσουν "παρών" σε αυτό το ξεχωριστό συμβάν, είναι οι Τζόκοβιτς, Φέτελ, Ράικονεν, Μπουφόν, Σανέτι, Ντοναντόνι, Πιανιτζάνι, Γκαλινάρι και Βαλεντίνο Ρόσι.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner, Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK