Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι φανατικός συλλέκτης ακριβών αμαξιών όμως τα... βαριέται εύκολα και έτσι ένα από τα τελευταία του "αποκτήματα" είναι προς πώληση. Δείτε PHOTOS!

Τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει το όνομά του γύρω από την Ντόρτμουντ και αυτό το έχει εξαργυρώσει και με το παραπάνω ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποιός απολαμβάνει ένα παχυλό συμβόλαιο που του επιτρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του.

 

Ένα από αυτά είναι να συλλέγει εντυπωσιακά και ακριβά αμάξια, με τη συλλογή του να περιλαμβάνει από Ferraris και Aston Martins μέχρι Porches και Lamborghinis, με τον ίδιο πάντως να παίρνει την... σκληρή απόφαση να αποχωριστεί ένα από τα "λάφυρά"  του.

 

Πρόκειται για την Lamborghini που είχε αποκτήσει μόλις τον Σεπτέμβριο (είχε ανεβάσει μάλιστα σχετική φωτογραφία στο Instagram όπου είναι στην ορυφή του αμαξιού), με τον φορ της Ντόρτμουντ να την βάζει στο σφυρί έναντι του ποσού των 250.00 λιρών.

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Lamborghini Aventador LP 700-4 και το πιθανότερο είναι να βρει κάποιον (πλούσιο) αγοραστή ο 28χρονος άσος, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα από τα πιο χλιδάτα αμάξια που φιγουράρουν στον κόσμο.