Ο Ομπαμεγιάνγκ "κάνει πλάκα": 4 γκολ μέσα σε 48 λεπτά!

Τρεις ημέρες αφότου έμεινε εκτός αποστολής της Ντόρτμουντ για πειθαρχικό παράπτωμα, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ "απάντησε" εμφατικά με τέσσερα γκολ μέσα σε 48 λεπτά (video)!

Ο Ομπαμεγιάνγκ "κάνει πλάκα": 4 γκολ μέσα σε 48 λεπτά!

Αυτό θα πει... μεγάλος παίκτης! Η διοίκηση της Ντόρτμουντ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε (αυτό ήταν πιθανότατα ένα ταξίδι του στην Ιταλία όπου πήρε μέρος σε πάρτι φίλων), αφήνοντας τον εκτός αποστολής από το ματς Champions League με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα, και λίγα 24ωρα αργότερα ο 27χρονος επιιθετικός από την Γκαμπόν έδωσε "πληρωμένη απάντηση".

Ο Ομπαμεγιάνγκ "κάνει πλάκα": 4 γκολ μέσα σε 48 λεπτά!

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Αμβούργο, ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε χατ-τρικ για τους Βεστφαλούς, σκοράροντας στο 4ο (το γρηγορότερο γκολ του στη Bundesliga), στο 23ο και στο 27ο λεπτό, ενώ στο 48' έκανε το 4-0 για τους Βεστφαλούς πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ "κάνει πλάκα": 4 γκολ μέσα σε 48 λεπτά!

Με αυτά τα τέσσερα γκολ έφτασε τα 11 στη φετινή Bundesliga και είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος σκόρερ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ συνολικά μετράει 94 τέρματα σε 156 συμμετοχές του με τη φανέλα της BVB.

Όσο για το φινάλε του αγώνα, αυτό βρήκε την Ντόρτμουντ να παίρνει μία εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-2 απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας ομάδα του Αμβούργου, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ομπαμεγιάνγκ "κόπηκε" από την Ντόρτμουντ 10 λεπτά πριν το ματς!
Η Ντόρτμουντ "έκοψε" τον Ομπαμεγιάνγκ για ένα... ταξίδι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK