Βλέπουν όλοι την πλάτη του Παπασταθόπουλου!

Η Ντόρτμουντ δεν είναι στην κορυφή μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μία ξεχωριστή πρωτιά σε όλη τη Bundesliga.

Βλέπουν όλοι την πλάτη του Παπασταθόπουλου!

Για μία ακόμα σεζόν η Ντόρτμουντ δείχνει πως θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε Γερμανία και Ευρώπη, με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να είναι αυτή τη στιγμή στην 3η θέση στο πρωτάθλημα (ελέω της ήττας το περασμένο Σάββατο από την Λεβερκούζεν) και να έχει μαζέψει 4 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές του Champions League, μετά το 6-0 επί της Λέγκια εκτός έδρας και το 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης στη Βεστφαλία.

Βλέπουν όλοι την πλάτη του Παπασταθόπουλου!

Πέρα όμως από την ομάδα που διαπρέπει υπάρχει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που έχει εξαιρετική παρουσία ατομικά, με την αθλητική ιστοσελίδα στατιστικών δεδομένων "Squawka" να αποκαλύπτει πως αυτη τη στιγμή είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες πάσες στην Bundesliga.

O Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν του στο "Signal-Iduna Park", έχει ήδη 508 επιτυχημένες πάσες, με τον δεύτερο στη σχετική λίστα Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν) να έχει 100 λιγότερες και την πεντάδα να συμπληρώνουν οι Χάβι Μαρτίνεθ (404), Γιούλιαν Βάιγκλ (400) και Αρτούρ Βιδάλ (346).

News 24/7

24MEDIA NETWORK