Γκέτσε και Φαν ντερ Φαάρτ, οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις της Bundesliga

Οι Μάριο Γκέτσε και Ράφαελ Φαν ντερ Φαάρτ ψηφίστηκαν από τους ποδοσφαιριστές της Bundesliga, ως οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις του πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν.

Γκέτσε και Φαν ντερ Φαάρτ, οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις της Bundesliga

Στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας από το γερμανικό περιοδικό "Kicker", οι Ράφαελ Φαν ντερ Φαάρτ και Μάριο Γκέτσε κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις σε μία όχι και τόσο "σημαντική" διάκριση.

Για την ακρίβεια οι δύο -αναγνωρισμένης αξίας- παίκτες, μέσα από την ψηφοφορία που έλαβαν μέρος 183 ποδοσφαιριστές, αναδείχθηκαν ως οι δύο παίκτες με τη μεγαλύτερη πτώση στη Bundesliga, την αγωνιστική σεζόν που διανύσαμε, με τον μεσοεπιθετικό της Μπάγερν να βγαίνει δεύτερος με 19.6 %, πίσω από τη νέα μεταγραφή της Μπέτις, Φαν ντερ Φαάρτ, με 32 %.

Ο Γκέτσε αν και κατέκτησε το νταμπλ, αναλώθηκε σε μέτριες εμφανίσεις, δεχόμενος μάλιστα και σκληρή κριτική από τον Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά: " Έφτασε ο καιρός να μεγαλώσει".

Όσον αφορά τον Φαν ντερ Φαάρτ, μπορεί να γλίτωσε στα μπαράζ τον υποβιβασμό με το Αμβούργο, ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τρίτος στη σχετική ψηφοφορία (16.3), αναδείχθηκε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ο οποίος μέτρησε μόλις έξι 90λέπτα με τη φανέλα της Σάλκε.

Σχετικά με τους τρεις πιο "ανεβασμένους", στην κορυφή είναι ο Καρίμ Μπελαραμπί (19.2 %),, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν με τη Λεβερκούζεν. Δεύτερος, ψηφίστηκε ο μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ, Κέβιν ντε Μπρούιν με 16.7 % ενώ τρίτος ο Γιόνας Έκτορ της Κολωνίας με ποσοστό 9.6 %.

News 24/7

24MEDIA NETWORK