Η Σάλκε παραπατάει και ο... ΠΑΟΚ χαμογελάει

Η Σάλκε ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Άιντραχτ και επιβεβαίωσε πως δεν πατάει καλά στη Bundesliga λίγο πριν τις μάχες με τον ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEO).

Η Σάλκε παραπατάει και ο... ΠΑΟΚ χαμογελάει

Tην περασμένη εβδομάδα κατάφερε να νικήσει 1-0 την Ίνγκολσταντ χωρίς να "πείσει", στην επανέναρξη της Bundesliga μετά τη χειμερινή διακοπή, όμως το βράδυ της Παρασκευής (27/1) η Σάλκε δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα και το... πλήρωσε αφού γνώρισε ήττα 1-0 μέσα στο σπίτι της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Το τρίποντο αυτό επέτρεψε στους νικητές να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ ήταν και ιστορικό αφού καταφεραν να επικρατήσουν για πρώτη φορά εκτός έδρας επί των "βασιλικών μπλε" μετά από 17 χρόνια και 13 ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Η Σάλκε παραπατάει και ο... ΠΑΟΚ χαμογελάει

Στον αντίποδα η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League (16 & 22 Φεβρουαρίου τα ματς) συνεχίζε να απογοητεύει ούσα στη 10η θέση της βαθμολογίας.

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο, Νάσταζιτς, Γκάις (53’ Αβντιγιάι), Σοπφ (66' Καλιτζιούρι), Γκορέτσκα, Μπενταλέμπ (79' Κονοπλιάνκα), Κολάσινατς, Μπουργκστάλερ, Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΣΑΛΚΕ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK