Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την Μπάγερν: ξανά πρωταθλήτρια!

Κάθε χρόνο και πιο... εύκολα για την Μπάγερν, η οποία νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ και εξασφάλισε μαθηματικά το έκτο σερί πρωτάθλημά της πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος (VIDEO).

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την Μπάγερν: ξανά πρωταθλήτρια!

Δεν έχει αντίπαλο εντός των γερμανικών συνόρων η Μπάγερν Μονάχου και το απέδειξε για μία ακόμα χρονιά, με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί με 4-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και να πανηγυρίζει μαθηματικά τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Αυτός είναι ο 6ος σερί τίτλος πρωταθλήτριας και 28ος συνολικά για τους Βαυαρούς, οι οποίοι μάλιστα χτίζουν μία δυνατή παράδοση αυτό τον αιώνα που τους θέλει να πανηγυρίζουν μαθηματικά τον τίτλο μακριά από το σπίτι τους.

Από το 2000 μέχρι σήμερα η Μπάγερν έχει πάρει 11 φορές την Bundesliga και όλες γιόρτασε εκτός έδρας τη μαθηματική κατάκτηση (!) ενώ ακόμα και το 2015 που πήρε τη νίκη τίτλου στην "Allianz Arena" με την Χέρτα, οι παίκτες της πανηγύρισαν την επόμενη ημέρα στο... σπίτι τους αφού τότε ήρθε η ήττα της άμεσης ανταγωνίστριά της, Βόλφσμπουργκ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK