Η Χέρτα "σκότωσε" σε επτά λεπτά το Αμβούργο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο για... αγωνιστικούς λόγους, το Αμβούργο άνοιξε το σκορ κόντρα στην Χέρτα, όμως στο τέλος έχασε με 2-1 και μαζί ελπίδες για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα (VIDEO).

Hamburg coach Bernd Hollerbach, center, shakes hands with his players after the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
hamburger papadopoulos AP IMAGES

Οι... ζωές "καίγονται" για το Αμβούργο όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον έχει άλλους επτά αγώνες για να σώσει την ιστορία του, αφού δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ!

Κόντρα στην Χέρτα ο Τιτζ άφησε στον πάγκο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και κάποιους ακόμα παίκτες, με σκοπό να ανακατέψει την τράπουλα. Στο 25ο λεπτό ο Ντόουγκλας Κόστα έκανε το 1-0 για το Αμβούργο και οι ελπίδες... αναπτερώθηκαν.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η Χέρτα πίεσε και μέσα σε επτά λεπτά πήρε το τρίποντο με ανατροπή! Έτσι, η ομάδα του Έλληνα αμυντικού παραμένει επτά πόντους μακριά από την 16η θέση και τα μπαράζ παραμονής.

Εκεί βρίσκεται η Μάιντς που επίσης έχασε με 3-0 από την Φρανκφούρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK