Ο Σωκράτης ήταν ο αντί-Μπονούτσι!

Ο Έλληνας αμυντικός επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με την Γιουβέντους, μιλώντας σε γερμανικό Μέσο. Τι είπε για το μέλλον του στην Ντόρτμουντ και το... στενό μαρκάρισμα που του έκανε ο Αλέγκρι όταν έφυγε για την Μίλαν ο Μπονούτσι.

Ο Σωκράτης ήταν ο αντί-Μπονούτσι!

Η Γιουβέντους ήθελε να χρίσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο... αντί-Μπονούτσι, ωστόσο ο Έλληνας αμυντικός όπως αποκάλυψε στο "kicker", προτίμησε να μείνει πιστός στην Ντόρτμουντ και το έκανε καθώς δεν ενέδωσε στο... πρέσινγκ του Μάσιμο Αλέγκρι!

Ο Έλληνας αμυντικός αποκάλυψε στο γερμανικό Μέσο ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον τεχνικό της Γιουβέντους από την εποχή της συνυπαρξής τους στη Μίλαν και πως πράγματι είχε μιλήσει τόσο μαζί όσο και με άλλους ανθρώπους της "Μεγάλης Κυρίας", χωρίς όμως το... φλερτ να οδηγηθεί σε "γάμο".

Η πίστη στην ομάδα και επαγγελματισμός ήταν τα δύο πράγμα που κράτησαν τον Παπασταθόπουλο στη Γερμανία, όπως είπε ο ίδιος: " Είμαι επαγγελματίας και θα δώσω το 100% στην ομάδα μου."

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Σωκράτη και το όνομα του Κώστα Μανωλά έπαιξε δυνατά για την Γιουβέντους όταν ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποφάσισε να πάει στη Μίλαν. Καμία όμως, απο τις δύο ελληνικές υποψηφιότητες δεν προχώρησε, με την Γιουβέντους να βρίσκεται ακόμη στο... ψάξε για κεντρικό αμυντικό.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK