Ο Βέρνερ ξαναχτυπά: Δεν ταξίδεψε στον Ντόρτμουντ λόγω... θορύβου!

Toν θυμάστε τον Τιμ Βέρνερ που αποχώρησε από το παιχνίδι της Μπεσίκτας με τη Λειψία λόγω θορύβου; Φαίνεται ότι τελικά ο Γερμανός παίκτη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την...ατμόσφαιρα των γηπέδων.

Germany's Lars Stindl, left, celebrates after scoring the opening goal with his teammate Timo Werner during the Confederations Cup final soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Lars Stindl Timo Werner AP

Ο Τίμο Βέρνερ έγινε διάσημος πριν από περίπου 15 ημέρες όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Λειψίας με την Μπεσίκτας επειδή δεν... άντεχε το θόρυβο που δημιουργούσαν οι φαν των Τούρκων στην Vodafone Αrena.

To πρόβλημα όμως του Γερμανού, από ότι φαίνεται, είναι μόνιμο. Ο... λεγάμενος δεν ταξίδεψε στο Ντόρτμουντ για το παιχνίδι με την Μπορούσια για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ηθελε να αποφύγει το πολύ θόρυβο που δημιουργούν οι φανατικοί της Ντόρτμουντ στο πέταλό τους.

Απίστευτο; Και όμως συνέβη και μάλιστα με την έγκριση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Το μυικό πρόβλημα του παίκτη είναι τέτοιο που επιβαρύνεται λόγω του στρες το οποίο δημιουργείται και από το θόρυβο.

Υπό αυτήν την έννοια μέχρι να αποθεραπευτεί ο Βέρνερ μπορεί να παίξει μόνο... κεκλεισμένων των θυρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK