Επιστρατεύτηκε ο Ρέτσος, σκόραρε και ήρθε το διπλό!

Προτού συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα μπήκε στο παιχνίδι με τη Λειψία ο Παναγιώτης Ρέτσος για να... σώσει την κατάσταση και τυχαία ή μη η παρουσία του συνδυάστηκε αρχικά με την ισοφάριση της Μπάγερ και μετέπειτα με το μεγάλο διπλό...

Επιστρατεύτηκε ο Ρέτσος, σκόραρε και ήρθε το διπλό!

Η απρόσμενη επιλογή του Χέρλιχ να πάει σε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς μπέρδεψε τη Λεβερκούζεν κι έφερε το 1-0 τη Λειψίας στο 17'.

Γρήγορα όμως ο προπονητής των "ασπιρίνων" αναθεώρησε κι αντέδρασε. Άφησε στη άκρη το 3-4-3 και πήγε σε άμυνα με τέσσερις στην ευθεία, βάζοντας μάλιστα στο ματς τον Παναγιώτη Ρέτσο (ήταν αρχικά στον πάγκο) από το 19' αντί του Σβεν Μπέντερ που έπαιζε τελευταίος.

Με το νέο σύστημα και τον Έλληνα αμυντικό στο δεξί άκρο (κεντρικό δίδυμο οι Τα) η Λεβερκούζεν έγινε πιο ορθολογική, ισορρόπησε τον αγώνα και πριν από την ανάπαυλα βρήκε το 1-1 με τον Χάβετζ να σκοράρει, με ωραίο τελείωμα, στην αντεπίθεση.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, αφού στο δεύτερο μισό η Μπάγερ κυριάρχησε. Μάλιστα ο Ρέτσος σκόραρε στο 56' με σουτ, συνεισφέροντας στο συνολικό 4-1!

News 24/7

24MEDIA NETWORK