Ευχές σε Ρέτσο από Λεβερκούζεν με φόντο την ελληνική σημαία

Οι Έλληνες γιορτάζουν την επέτειο του "ΟΧΙ" και η Μπάγερν Λεβερκούζεν βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στον Παναγιώτη Ρέτσο μέσω ελληνικής σημαίας (PHOTO).

Leverkusen's Panagiotis Retsos, right, and Hertha's Mathew Leckie, left, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Leverkusen's Panagiotis Retsos, right, and Hertha's Mathew Leckie, left, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Αυτό θα πει σεβασμός και πολιτισμός. Η Ελλάδα γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου που ειπώθηκε το μεγάλο "ΟΧΙ" σε Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές και μαζί της γιορτάζει η... Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η παρουσία ενός Έλληνα στο ρόστερ της ομάδας της Bundesliga δεν άφησε ασυγκίνητες τις "ασπιρίνες" και έτσι χρησιμοποίησαν τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook για να στείλουν ευχές στον πρώην άσο του Ολυμπιακού με φόντο την γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας.

"Ευχόμαστε μία όμορφη ημέρα και στέλνουμε πολλές καρδιές από το Λεβερκούζεν", ήταν το μήνυμα, που συνοδεύει μία φωτογραφία του Παναγιώτη Ρέτσου με τη φανέλα της Μπάγερ με φόντο την ελληνική σημαία και στο κάτω μέρος της φωτογραφίας τη φράση "Επέτειος του Όχι, 28/10/2017.

Ευχές σε Ρέτσο από Λεβερκούζεν με φόντο την ελληνική σημαία

News 24/7

24MEDIA NETWORK