Ρεκόρ για Λεβερκούζεν στα πρώτα 45 λεπτά του Ρέτσου!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πραγματοποίησε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και μετά από 45 μόλις λεπτά πανηγύρισε ρεκόρ με τη φανέλα των "ασπιρίνων" (VIDEOS)!

Ρεκόρ για Λεβερκούζεν στα πρώτα 45 λεπτά του Ρέτσου!

Την περασμένη εβδομάδα έμεινε εκτός αποστολής της Μπάγερ έχοντας μόλις λίγα 24ωρα στην ομάδα (μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό έναντι 22.000.000 ευρώ) ωστόσο η 4η αγωνιστική της Bundesliga έμελε να συνδεθεί με την έναρξη της καριέρας του Παναγιώτη Ρέτσου στην Γερμανία.

Ο 19χρονος άσος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Λεβερκούζεν στον εντός έδρας αγώνα με την Φράιμπουργκ, με τον Χάικο Χέρλιχ να τον τοποθετεί ως αριστερό στόιπερ, και μετά από μόλις 45 λεπτά αγώνα συνέδεσε το όνομά του με φετινό ρεκόρ της Λεβερκούζεν.

Και αυτό γιατί όταν πήγε στα αποδυτήρια είχε προλάβει να πετύχει τρία γκολ κόντρα στην Φράιμπουργκ (21' 34' Φόλαντ, 30' Αρανγκίς), με τη νέα ομάδα του Ρέτσου να ανακοινώνει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πως έγινε η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα που σκόραρει τη φετινή σεζόν τρία γκολ στο ημίχρονο!

Αξιοσημείωτο στατιστικό το ότι μετά από 45 λεπτά η Μπάγερ είχε 11 τελικές προσπάθειες (7 εντός εστίας) έναντι μόλις μίας των φιλοξενουμένων, με το φινάλε να βρίσκει τους γηπεδούχους να θριαμβεύουν με 4-0 (το τέταρτο γκολ ο Μπραντ) και να πανηγυρίζουν την πρώτη τους επιτυχία στη φετινή Bundesliga.

Άκρως επιτυχημένο το ντεμπούτο για τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον νεαρό στόπερ να μη δέχεται μεγάλη πίεση (πάρα πολύ κακή η Φράιμπουργκ) και να δείχνει να μην έχει άγχος στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 3-0

Photo Credits: Eπίσημος λογαριασμός της Λεβερκούζεν στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK