Την "πάτησε χοντρά" ο Ρέτσος

Υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής στη Γερμανία αυτό που δέχθηκε η Λεβερκούζεν από τη Σάλκε και στο οποίο ο Παναγιώτης Ρέτσος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα! Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε...

Την "πάτησε χοντρά" ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος παίζει όπου του ζητήσουν και του πουν. Δεξιός μπακ; Ναι θα πει. Αριστερός; Γιατί όχι. Στόπερ; Αναμφίβολα.

Πολυτάλαντος και πολυθεσίτης, θ' ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσο παίζει δεν θα εκτίθεται. Και ταυτόχρονα δεν θα μαθαίνει από τα παθήματα για την επόμενη φορά.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Σάλκε, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έπεσε στην... παγίδα του Γκούιντο Μπουργκστάλερ. Αφενός δεν πήγε καλά στη φάση, αφήνοντας τον Αυστριακό επιθετικό να κατεβάσει την μπάλα μετά τη βαθιά μπαλιά, αφετέρου δέχθηκε μια μεγαλοπρεπέστατη ντρίμπλα βλέποντας στην εξέλιξη τον αντίπαλό του να σκοράρει (μετά από 500 λεπτά ανομβρίας)!

Το 1-0 των φιλοξενούμενων ήταν ήδη γεγονός!

Το ματς ολοκληρώθηκε με 2-0 για τη Σάλκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενταλέμπ στο 89'. Την... ποινή χρεώθηκε ξανά ο Ρέτσος στην προσπάθειά του να προλάβει τον Εμπολό. Ήταν μια δύσκολη φάση, στην οποία έγινε χρήση του video.

News 24/7

24MEDIA NETWORK