Χαρίζει τα λεφτά του ο Τσαλχάνογλου

Δεν θα πληρωθεί ούτε... σεντ ο Χακάν Τσαλχάγλου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί για το μεταγραφικό φιάσκο στην Τράμζονσπορ.

Χαρίζει τα λεφτά του ο Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου, ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ στην Ευρώπη, δεν θα παίξει μπάλα για τους επόμενους τέσσερις μήνες, απόρροια της ποινής που του επέβαλε η FΙFA και επικύρωσε το CAS.

Πριν από 6 χρόνια ο πατέρας του Τούρκου διεθνούς μέσου, όταν αυτός αγωνιζόταν ακόμη στην Καρλσρούη, είχε αθετήσει τη συμφωνία του με την Τράμπζονσπορ, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στα αθλητικά δικαστήρια.

Η ομάδα της Τραπεζούντας βρήκε το δίκιο της, έστω καθυστερημένα, και μολονότι δεν μπορεί να έχει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της, κατάφερε να τον στερήσει από τη Λεβερκούζεν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Επειδή πάντως η όλη ευθύνη βάραινε τον πατέρα του Τσαλχάνογλου, ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε ότι δεν θέλει να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες που δεν θα προσφέρει στη γερμανική ομάδα!

Ίσως είναι ένας έξτρα τρόπος για να πει στους ανθρώπους της Μπάγερ πως ούτως ή άλλως θέλει να φύγει! Ανεξαρτήτως αν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK