Το "40αρι" της Παρί για τον Γερμανό ο Τούχελ δεν το "πονάει"

Ο Τόμας Τούχελ θέλει να "ελαφρύνει" το πολυπρόσωπο ρόστερ της Παρί, γεγονός που έχει αναγκάσει τους διοικούντες την ομάδα να ψάξουν πού να... σπρώξουν ποδοσφαιριστές που δεν θέλει ο Γερμανός. Ο 44χρονος κόουτς είναι αυστηρός μέχρι και με τους συμπατριώτες του.

Το "40αρι" της Παρί για τον Γερμανό ο Τούχελ δεν το "πονάει"

Τον περασμένο Γενάρη η Παρί... έσταξε 40.000.000 ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για να κάνει δικό της το "next big thing" του γερμανικού ποδοσφαίρου, Τζούλιαν Ντράξλερ.

Έξι μήνες μετά, επί Τούχελ πλέον, στη Γαλλία επιμένουν ότι ο 24χρονος άσος δεν έχει θέση βασικού στο μυαλό του συμπατριώτη του, γι' αυτό άλλωστε το κλαμπ τον έχει βγάλει στη βιτρίνα για πούλημα ή δανεισμό.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν ομάδες κυρίως από τη Γερμανία που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τον πρώην άσο της Σάλκε. Οι κυριότεροι διεκδικητές φέρονται να είναι οι Ντόρτμουντ, Σάλκε και Λειψία.

Μέχρι στιγμής, πάντως, κανείς δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ από τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό προκύπτει ότι και ο παίκτης θέλει να φύγει για να εξασφαλίσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK