Πήρε δανεικό τον Μακέντα

Με τα χρώματα της Στουτγκάρδης θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Φεντερίκο Μακέντα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πήρε δανεικό τον Μακέντα

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός στη 10η ομάδα της Bundesliga.

Ο Φεντερίκο Ματσέντα, που θα φοράει το Νο14 στη Στουτγκάρδη, είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εφετινό πρωτάθλημα U21, ενώ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Γουέστ Χαμ.

"Παρακολουθώ την Bundesliga και γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη Στουτγκάρδη. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα. Θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα γιατί έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις", είπε ο νεαρός επιθετικός μετά την πιστοποίηση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Ατρόμητος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του Φεντερίκο Μακέντα, ωστόσο εκείνος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πολύ πιο προηγμένο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η Στουτγκάρδη γίνεται η τρίτη ομάδα που παραχωρείται δανεικός ο Ιταλός άσος μετά τη Σαμπντόρια (σεζόν 2010-11) και την ΚΠΡ (σεζόν 2011-12). Στις 28 Μαρτίου 2012 επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία μετά το σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος τον έθεσε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK