Καπίνο: Ανακοίνωση, όροι και προπόνηση με τη Βέρντερ

Η επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Contra.gr ήρθε από την ανακοίνωση της Βέρντερ το πρωί της Τετάρτης. Ποιες όμως είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας; Πόσα χρήματα θα λάβει ο Έλληνας γκολκίπερ και ποια η θέση του στην ιεραρχία της γερμανικής ομάδας.

Καπίνο: Ανακοίνωση, όροι και προπόνηση με τη Βέρντερ

Την πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Καπίνο. Ο διεθνής κίπερ, ο οποίος όπως από την Τρίτη αποκάλυψε κατ' αποκλειστικότητα το Contra.gr, θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα με μεταγραφή από τη Νότιγχαμ.

Η ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων ολοκληρώθηκε και το πρωί της Τετάρτης υπήρξαν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το συμβόλαιο του 24χρονου τερματοφύλακα θα είναι διάρκειας 2+1, με τις ετήσιες απολαβές του στις 500.000 ευρώ (μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους).

Η είδηση της μετακίνησης του πρώην πορτιέρε των "ερυθρολεύκων" σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Bundesliga που μετέδωσε από το βράδυ της Τρίτης το Contra.gr αναδημοσιεύθηκε στο σύνολο των γερμανικών Μέσων, αλλά και σε διεθνείς ιστοσελίδες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώην ομάδα του Καπίνο διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης 15-20% .

Στο ρόστερ της Βέρντερ ανήκει κι ένας άλλος τερματοφύλακας που έχει προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Τσέχο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, ο οποίος στα 38 του πλέον, αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τα δοκάρια. Πρώτη επιλογή πέρυσι για την εστία ήταν ένας άλλος Τσέχος, ο 26χρονος Γιούρι Παβλένκα, ο οποίος αγωνίστηκε σε 34 ματς πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK