Ο Καπίνο "απάντησε" για το... ζύγισμα Εθνικής με Βέρντερ

Σηκώθηκε σκόνη, ξανά, γύρω από τ' όνομα του Στέφανου Καπίνο όσον αφορά μία δήλωσή του που ο ίδιος θεωρεί πως παραφράστηκε από τα Μέσα. Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ με post στο Instagram ξεκαθάρισε για τα περί προτεραιότητας στην Βέρντερ κι όχι στην Εθνική ομάδα (PHOTO).

Ο Καπίνο "απάντησε" για το... ζύγισμα Εθνικής με Βέρντερ

" Για μένα ο σύλλογος έρχεται πριν από την Εθνική. Αυτή έχει μικρότερη προτεραιότητα για μένα... " φέρεται να είπε ο Στέφανος Καπίνο σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της μεταγραφής του στην Βέρντερ Βρέμης.

Η συγκεκριμένη δήλωση κάνει το γύρω του διαδικτύου από το πρωί, φέρνοντας ξανά στο επίκεντρο τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα.

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι τα λόγια του παραφράστηκαν και τοποθετήθηκε σχετικά με post στο Instagram: " Θα ήθελα να τοποθετηθώ για πράγματα που ειπώθηκαν που ποτέ δεν είπα... και για κάτι ιερό όπως η Εθνική ομάδα δεν μπορώ παρά να απαντήσω...

Η δήλωσή μου ήταν ότι πρώτος στόχος είναι να παίξω στον σύλλογο μου και μεσώ αυτού θα βρεθώ στην Εθνική που εδώ και πέντε χρόνια υπηρετώ ανελλιπώς... ευχαριστώ πολύ" κατέληξε ο 24χρονος κίπερ της Βέρντερ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η κεντρική φωτογραφία του Στέφανο Καπίνο στο Instagram τον δείχνει με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

TO POST ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK