Ο Καπίνο "απάντησε" για το... ζύγισμα Εθνικής με Βέρντερ

Σηκώθηκε σκόνη, ξανά, γύρω από τ' όνομα του Στέφανου Καπίνο όσον αφορά μία δήλωσή του που ο ίδιος θεωρεί πως παραφράστηκε από τα Μέσα. Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ με post στο Instagram ξεκαθάρισε για τα περί προτεραιότητας στην Βέρντερ κι όχι στην Εθνική ομάδα (PHOTO).

"Για μένα ο σύλλογος έρχεται πριν από την Εθνική. Αυτή έχει μικρότερη προτεραιότητα για μένα..." φέρεται να είπε ο Στέφανος Καπίνο σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της μεταγραφής του στην Βέρντερ Βρέμης.

Η συγκεκριμένη δήλωση κάνει το γύρω του διαδικτύου από το πρωί, φέρνοντας ξανά στο επίκεντρο τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα.

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι τα λόγια του παραφράστηκαν και τοποθετήθηκε σχετικά με post στο Instagram: "Θα ήθελα να τοποθετηθώ για πράγματα που ειπώθηκαν που ποτέ δεν είπα... και για κάτι ιερό όπως η Εθνική ομάδα δεν μπορώ παρά να απαντήσω...

Η δήλωσή μου ήταν ότι πρώτος στόχος είναι να παίξω στον σύλλογο μου και μεσώ αυτού θα βρεθώ στην Εθνική που εδώ και πέντε χρόνια υπηρετώ ανελλιπώς... ευχαριστώ πολύ" κατέληξε ο 24χρονος κίπερ της Βέρντερ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η κεντρική φωτογραφία του Στέφανο Καπίνο στο Instagram τον δείχνει με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

TO POST ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ:

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!