Ο Καπίνο έδωσε μια υπόσχεση που δεν μπορεί να πάρει πίσω...

Η πρώτη συνέντευξη του διεθνούς γκολκίπερ μετά τη μεταγραφή του στη Βέρντερ είχε μια δημόσια αποκάλυψη. Η οποία τον δέσμευσε πλέον.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν προβάλλει την ιδιωτική ζωή του. Ούτε καν μέσα από φωτογραφίες στο instagram. Όλες αν δεις, είναι προσωπικές...

Έλα όμως που στην πρώτη συνέντευξή του ως κάτοικος Βρέμης προέβη σε αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον της μακροχρόνιας σχέσης του (με τη μελαχρινή Μιρκέτα).

Τι είπε πάνω στον ενθουσιασμό του ο Καπίνο; Ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι παντρεμένος. Με παππά, κουμπάρο και... παρανυφάκι τη Ζουζού, το σκυλάκι με το οποίο το ζευγάρι μοιράζεται το χρόνο του.

Όταν τον ρώτησαν για τον εαυτό του απάντησε χαρακτηριστικά: "Έχω ένα μικρό σκύλο - ένα Γιορκσάιρ Τεριέ. Ανήκει στη φίλη μου, αλλά στην πραγματικότητα και ελπίζω να μην το διαβάζει τώρα, είναι δικό μου. Τι άλλο μπορώ να πω; Θα παντρευτώ στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι"!

Πιάστηκε στη φάκα ο Στέφανος...

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!