Ο Τζάτζα έκλεισε στη Βόλφσμπουργκ

Στα 25 εκατ. ανέρχεται το ποσό που θα καταβάλει η Βόλφσμπουργκ στη Γιουβέντους για τον Σιμόνε Τζάτζα

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του ο Σιμόνε Tζάτζα πήρε την απόφαση ν' αποδεχθεί τη συμφωνία της Βόλφσμπουργκ με τη Γιουβέντους και να μετακκομίσει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος επιθετικός, ένα από τα πρόσωπα που στέρησαν από την Ιταλία την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2016 χάνοντας με αλησμόνητο τρόπο πέναλτι κόντρα στη Γερμανία, δεν ήταν στα πλάνα του Μαξ Αλέγκρι και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί.

Προφανώς ο ίδιος έψαχνε κάτι καλύτερο από τους "λύκους", προτεραιότητά του μάλιστα ήταν να παραμείνει στην Ιταλία, έχοντας ήδη απορρίψει τη Γουέστ Χαμ. Πείστηκε ωστόσο να ταξιδέψει στη Γερμανία διαπιστώνοντας πως πρόκειται να ενσωματωθεί σ' ένα κλαμπ που είναι οργανωμένο σε σύγχρονα πρότυπα.

Η Βόλφσμπουργκ έψαχνε για βασικό επιθετικό, ελπίζοντας πως ο Τζάτζα θα έχει τις επιδόσεις με τη Σασουόλο.

Τη συμφωνία αποκάλυψε το Sky Italia.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.