Πέταξαν κεφάλι ταύρου οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ντιναμό Δρέσδης και της RB Λειψίας για το DFB-Pokal, οι οπαδοί της πρώτης έριξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα κεφάλι ταύρου προκειμένου να πικάρουν τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Δείτε τη PHOTO.

Στο ντέρμπι της ανατολικής Γερμανίας, η Ντιναμό Δρέσδης επικράτησε με 5-4 (2-2 κ.δ.) στη διαδικασία των πέναλτι της RB Λειψίας και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του DFB-Pokal. Όμως, τις εντυπώσεις, για αρνητικό λόγο, "έκλεψαν" οι οπαδοί των γηπεδούχων που προχώρησαν σε μία αποτρόπαια κίνηση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και προκειμένου να πικάρουν τους φιλάθλους της Λειψίας που έχουν το ψευδώνυμο "ταύροι" λόγω της εταιρίας Red Bull, έριξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα κεφάλι ταύρου! Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την κατακραυγή των γερμανικών και μη ΜΜΕ.

Δείτε τη PHOTO:

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.