Από το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, σε ταπεινωτικό υποβιβασμό!

Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ο Βίτορ Περέιρα είδε την Μόναχο 1860 να πίνει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας!

Μαύρη ημέρα ήταν η προτελευταία του Μαϊου του 2017 για την Μόναχο 1860, με την ιστορική ομάδα να υποχρεώνεται να αποχαιρετήσει την Τσβαϊτελίγκα για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν, για πρώτη φορά από το 1992-93, στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

 

Ο τρόπος μάλιστα που ήρθε ο υποβιβασμός ήταν οδυνηρός, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα να αποσπά ισοπαλία 1-1 από την τρίτη ομάδα της 3.Liga Γιαν Ρέγκενσμπουργκ στο πρώτο μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου αλλά να γνωρίζει την ήττα με 2-0 στη ρεβάνς, μπροστά σε πάνω από 60.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες της "Allianz Arena".

 

Σαν να μην έφτανε μάλιστα η... κάθοδος στην παρακάτω κατηγορία, ο αγώνας σημαδεύτηκε από 15λεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της Μόναχο 1860 (ρίψη αντικειμένων), με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να αποτυγχάνει πλήρως στην αποστολή του μιας που τον Δεκέμβριο του 2016 είχε προσληφθεί με στόχο της άνοδο της ομάδας στην Bundesliga.

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.