Επικό tweet από Μπάγερν για το χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ

Το επικείμενο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο και η Μπάγερν Μονάχου δεν έχασε την ευκαιρία να... πάρει θέση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Με σχόλιο άκρως ποδοσφαιρικό!

Τι σχέση μπορεί να έχει το ζευγάρι Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί με αυτό των Μπάστιαν Σβάισνταϊγκερ-Λούκας Ποντόλσκι; Φαινομενικά καμία, όμως η Μπάγερν Μονάχου έκανε τη σύνδεση!

 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter (στην αγγλική έκδοση) η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία να σχολιάσει το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους του Χόλιγουντ, με τους Βαυαρούς να επισημαίνουν:

 

"Ο χωρισμός τους είναι ο πιο λυπηρός μετά από αυτόν των Πόλντι και Σβάινι". Με την αναφορά να είναι για τους Λούκας Ποντόλσκι και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ που έπαψαν να είναι συμπαίκτες το 2009 όταν ο πρώτος πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Κολονίας.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...