Γιορτάζει με... μπύρες ο Αντσελότι και οι παίκτες του!

Το Octoberfest βρίσκεται προ των πυλών και η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπάγερν φρόντισε να βάλει στο... κλίμα τους κατοίκους του Μονάχου, με τον Αντσελότι και τους παίκτες του να συμμετέχουν σε ομαδική φωτογράφιση κρατώντας τεράστια ποτήρια μπύρας. Δείτε φωτογραφίες!

Γιορτάζει με... μπύρες ο Αντσελότι και οι παίκτες του!
2016 GETTY IMAGES

Όλα καλά πηγαίνουν στην Μπάγερν στο ξεκίνημα (και) της φετινής σεζόν, με τους Βαυαρούς να έχουν ξεκινήσει με "2 στα 2" στη Bundesliga όπου έχουν ως στόχο το πέμπτο σερί πρωτάθλημα και να ρίχνουν "πεντάρα" (δίχως να φορτσάρουν) στην Ροστόφ στην πρεμιέρα τους στο Champions League όπου κυνηγούν την παρουσία στον τελικό έπειτα από τρεις συνεχόμενους χαμένους ημιτελικούς.

Πώς λοιπόν αποφάσισαν να "γιορτάσουν" αυτό το ξεκίνημα; Με... μεθυστικό τρόπο, αφού ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί φορώντας παραδοσιακές φορεσιές και κρατώντας μεγάλα ποτήρια μπύρας ενόψει της διάσημης γιορτής μπύρας που γίνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο εδώ και δεκαετίες, το Octoberfest.

Η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό της γνωστής εταιρίας ζυθοποιίας Paulaner και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το κέφι ξεχείλιζε:

Γιορτάζει με... μπύρες ο Αντσελότι και οι παίκτες του!
SAMPICS

News 24/7

24MEDIA NETWORK