Η φωτογραφία του Χούμελς που κάνει το γύρο του κόσμου

Έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους παίκτες να κυκλοφορούν με υπερπολυτελή αμάξια και να μην έχουν την παραμικρή ιδέα από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υπάρχουν όμως και φωτεινές εξαιρέσεις και ο Ματς Χούμελς είναι μία από αυτές (φωτογραφία).

Όλος σχεδόν ο κόσμος φαντάζεται τους παίκτες ως προσωπικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό κόσμο και που είναι γεννημένοι μέσα στα πλούτη, ωστόσο αν θέλει κάποιος να παρουσιάσει την... άλλη πλευρά του φεγγαριού τότε αρκεί να δει κανείς τον Ματς Χούμελς.

Για την ακρίβεια μία φωτογραφία με τον Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ της Μπάγερν Μονάχου που κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες, και στην οποιά απεικονίζεται μέσα στο μετρό του Μονάχου να βγάζει selfie με μία νεαρή θαυμάστριά του.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.