Με αυτά τα λεφτά κάνει "βασιλιά" τον Λεβαντόβσκι

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και για αυτό είναι έτοιμη να του κάνει μία πρόταση ανανέωσης όπου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αρνηθεί! Διαβάστε την αποκάλυψη της "Bild" αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Πολωνού.

Με αυτά τα λεφτά κάνει "βασιλιά" τον Λεβαντόβσκι

Εδώ και καιρό οι σειρήνες του εξωτερικού ηχούν στα αυτιά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μία από τις βασικές υποψήφιες να τον "αρπάξουν" από την Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να χάσουν τον Πολωνό άσο ακόμα και έναντι ενός υψηλού ανταλλάγματος.

Με αυτά τα λεφτά κάνει "βασιλιά" τον Λεβαντόβσκι

Το αντίθετο μάλιστα: σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Bild", η διοίκηση του βαυαρικού συλλόγου είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2021 (το ισχύον εκπνέει το καλοκαίρι του 2019) και το οποίο θα τον κάνει "βασιλιά"!

Σύμφωνα με τους όρους του, ο "Λέβα" θα αμείβεται με 15.000.000 ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όχι μόνο της Μπάγερν αλλά και της Bundesliga, όπως επίσης και ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους στον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK