Οπαδός "ξεφτίλισε" με μαγική ντρίμπλα τον Ριμπερί!

Ο Φρανκ Ριμπερί έχει κάνει... χαζούς αμέτρητους ποδοσφαιριστές με τις επινοήσεις του πάνω στο χορτάρι. Τώρα όμως πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα από έναν οπαδό (VIDEO)!

Ο κάθε φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του ονειρεύεται κάποια στιγμή να πατήσει το χορτάρι και να κάνει κάποια εντυπωσιακή ενέργεια θυμίζοντας επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ωστόσο υπάρχει "ένας από εμάς" που όχι μόνο έζησε αυτή τη στιγμή αλλά το απόλαυσε στο μέγιστο βαθμό.

Αυτός είναι ο Αλεξάντερ Φρέιταγκ ο οποίος μαζί με άλλους οπαδούς πήρε μέρος σε έναν αγώνα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου και εκεί θύμισε.. Ζιντάν κόντρα στον Ριμπερί!

Έχοντας απέναντί του τον Γάλλο άσο της Μπάγερν Μονάχου, ο εν λόγω οπαδός έκανε μία ντρίμπλα-ρουλέτα (έκανε πλήρη περιστροφή του σώματός του μαζί με τη μπάλα) και άφησε πίσω σαν... σταματημένο τον Ριμπερί, ο οποίος όταν ολοκληρώθηκε η φάση πήγε ιπποτικά προς το μέρος του και του έσφιξε το χέρι.

Μαγική ντρίμπλα πάνω στον Ριμπερί και υπόκλιση από τον Γάλλο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Τι άλλο να ζητούσε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!