Δεν ήθελε Γ' Εθνική με ΑΕΚ και κατέληξε τελικά στη Γ'...

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και προτάθηκε στην ΑΕΚ. Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση του έκλεισε την πόρτα επειδή δεν ακολούθησε την ομάδα στο ριστάρτ της στη Γ' Εθνική και τελικά, αρκετά χρόνια μετά ο Φούντας θα παίξει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

Δεν ήθελε Γ' Εθνική με ΑΕΚ και κατέληξε τελικά στη Γ'...

"Μετανάστης" ξανά ο Ταξιάρχης Φούντας ο οποίος μετά το 2014 επιστρέφει σε ομάδα του εξωτερικού, έχοντας περάσει από τις Σάλτσμπουργκ και Γκρούντιγκ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Σόνενχοφ, γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία!

Η Σόνενχοφ δεν... ψωνίζει για πρώτη φορά από την ελληνική αγορά, καθώς κατά την περσινή σεζόν είχε στο ρόστερ της τον Παναγιώτη Μπάλλα και την αγωνιστική περίοδο 15/16 τον Σπύρο Φουρλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φούντας πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου όντας ελεύθερος από τον Πανιώνιο είχε προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε ποτέ αφού στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση δεν του συγχωρούν το γεγονός ότι αγνόησε την ομάδα στον ριστάρτ της.

Photo Credits: Twitter SGS Großaspach

News 24/7

24MEDIA NETWORK