Γκολκίπερ σκόραρε... από το σπίτι του και "έριξε" την αντίπαλο!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξαναδεί αντίστοιχα γκολ, όμως δεν αποτελεί και ό,τι πιο σύνηθες ο τερματοφύλακας να σκοράρει, ειδικά από απόσταση 80 μέτρων και να στέλνει την αντίπαλη ομάδα στον υποβιβασμό (VIDEO).

Γκολκίπερ σκόραρε... από το σπίτι του και "έριξε" την αντίπαλο!

Η δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης αντιμετώπιζε το περασμένο Σάββατο εντός έδρας την Καρλ Τσάις Ιένα και χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να κρατήσει "ζωντανές" τις ελπίδες της για παραμονή στη τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Το υπέρ της 2-0 στο ημίχρονο έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Βέρντερ θα καταφέρει να σώσει τη πρώτη παρτίδα. Ωστόσο, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η κατρακύλα με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 51', ενώ δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε... το θαύμα.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ιένα, Τζο Κόπενς, δέχτηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής του και στη προσπάθειά να βρει κάποιον συμπαίκτη στην αντίπερα όχθη, "όπλισε" και την έστειλε στα δίχτυα από απόσταση 80 μέτρων, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Η στρογγυλή θεά προσγειώθηκε έξω από την αντίπαλη περιοχή, ο πορτιέρε δεν την υπολόγισε σωστά και αυτή αναπήδησε, περνώντας οριακά από πάνω του και φτάνοντας μέσα στο τέρμα.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε 2-4, με την Ιένα να κάνει την ανατροπή και τη Βέρντερ Βρέμης 2 να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στη τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK