Ο Βίτορ Περέιρα διέλυσε πρότζεκτ 50.000.000€!

Μία δουλειά είχε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Να κρατήσει στην κατηγορία την Μόναχο 1860. Ο Βίτορ Περέιρα απέτυχε και η Μόναχο έχασε μία επένδυση ύψους 50.000.000€! Την αποκάλυψη έκανε ο Ίβιτσα Όλιτς.

Τον Ιανουάριο του 2017 η Μόναχο 1860 μπήκε σε νέα εποχή, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας έχοντας ως στόχο την παραμονή, αφού το πουλάκι της ανόδου είχε πετάξει.

Ο Ιορδανός επενδυτής της γερμανικής ομάδας Χασάν Αμπντουλάχ Ισμαΐκ, μάλιστα, έδωσε στον Βίτορ Περέιρα το ακριβότερο συμβόλαιο προπονητή στη δεύτερη κατηγορία και ένα από τα μεγαλύτερα ακόμα και για επίπεδο Μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος στα τέλη του 2016, σκοπός του ήταν να επενδύσει 50-60.000.000€ στην Μόναχο 1860 έτσι ώστε να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος και παράλληλα να κάνει μία ομάδα που θα έπαιρνε την άνοδο.

Λίγους μήνες αργότερα ο Περέιρα όχι μόνο δεν... έχτισε ομάδα για άνοδο, αλλά την έριξε στην τρίτη κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ!

Την επιβεβαίωση για τις προθέσεις του Χασάν Ισμαΐκ έκανε το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας, Ίβιτσα Όλιτς, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος τόσο με τον Περέιρα όσο και με το γεγονός πως χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία για να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος.

AP Photo/Paulo Duarte

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.