Πέτυχε 4 γκολ σε 22 λεπτά και τη λένε Λεβαντόφσκι!

Την Τρίτη (22/9) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε 5 γκολ μέσα σε 9 λεπτά στο ματς της Μπάγερν με την Βόλφσμπουργκ και λίγες ημέρες μετά η... Άνια Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα 4 φορές σε 22 λεπτά. Τι σχέση έχουν; Καμία!

Δεν έχουν καμία σχέση. Δεν γνωρίζονται. Το μόνο που τους ενώνει είναι το κοινό τους επίθετο και η ικανότητά τους στο σκοράρισμα.

Την Τρίτη (22/9) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να μιλά για τα κατορθώματά του, αφού σημείωσε 5 γκολ μέσα σε 9 λεπτά. Λίγα 24ωρα μετά, η... συνεπώνυμή του, Άνια Λεβαντόφσκι, αθλήτρια της ερασιτεχνικής ομάδα SV Glatten βρήκε 4 φορές δίχτυα στο ματς με την SV Musbach!

Αν δεν είναι αυτό σύμπτωση τότε τι είναι;

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.