Το ξεχασμένο ballboy που αγάπησε όλη η Γερμανία

Ο αγώνας της Γκλάντμπαχ με το Αμβούργο σημάδεψε για πάντα ένα ballboy! Όχι επειδή συνόδευσε τους ήρωές του εντός γηπέδου αλλά επειδή ουδείς του έδωσε σημασία (VIDEO)!

Τι απόρριψη! Αυτό θα πρέπει να είπαν πολλοί από τους (τηλε)θεατές στο Αμβούργο-Γκλάντμπαχ βλέποντας ένα video που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και στο οποίο πρωταγωνιστεί χωρίς να το θέλει ένα ball boy.

 

Το δύσμοιρο παιδί βρέθηκε δίπλα στον διαιτητή και μεταξύ των αρχηγών των δύο ομάδων για να τους σφίξει το χέρι την ώρα που έκαναν την παραδοσιακή χειραψία και αντάλλασαν τα λαβαράκια, όμως ουδείς το είδε και έτσι έμεινε με το... παράπονο.

 

Πάντως ο αρχηγός της Γκλάντμπαχ, Λαρς Στιντλ, θέλησε να "εξιλεωθεί" και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως χάρισε τη φανέλα του στο.. ξεχασμένο ballboy.

TO UNFAIR TΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ:

 

Η "ΕΞΙΛΕΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΤΕΝ ΤΗΣ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.