Στο χειρουργείο ο Μπεκενμπάουερ

Λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει 71 χρόνια ζωής, ο θρυλικός Φραντς Μπεκενμπάουερ, υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς σε γερμανική κλινική.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η έρευνα των έρευνα των ομοσπονδιακών εισαγγελέων της Ελβετίας για τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και άλλα τρία στελέχη του γερμανικού ποδοσφαίρου για απάτη και ξέπλυμα χρήματος (αναφορικά στην ανάθεση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία), ωστόσο αυτό το γεγονός μπαίνει πλέον σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά στον "Κάιζερ".

 

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η οικογένειά του, ο 70χρονος θρυλικός άσος του γερμανικού ποδοσφαίρου εισήχθη την Παρασκευή σε ιδιωτική κλινική της Γερμανίας και το Σάββατο (3/9) υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, με την επέμβαση αυτή να μην είναι έκτακτη αλλά αντίθετα προγραμματισμένη εδώ και εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Bild", ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γερμανίας τόσο ως παίκτης (αρχηγός της το 1974) όσο και ως προπονητής (1990) θα χρειαστεί να παραμείνει για 7-10 ημέρες στο νοσοκομείο ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του, με τον ίδιο να είναι πάντως καλά στην υγεία του και να δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την αθωότητά του όσον αφορά στις κατηγορίες που τον συνοδεύουν.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.