Συγκλονίζει περιπέτεια υγείας του Κλάσνιτς

Η οδύσσεια για τον Κροάτη πρώην "μπόμπερ" Ίβαν Κλάσνιτς συνεχίζεται καθώς χρειάζεται πλέον τρίτη μεταμόσχευση νεφρού για να κρατηθεί στη ζωή!

Τα νέα που φτάνουν από την Γερμανία και συγκεκριμένα το Αμβούργο δεν είναι καθόλου καλά για τον Ίβαν Κλάσνιτς, με την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί (πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια) και να χρειάζεται μία τρίτη κατά σειρά μεταμόσχευση νεφρού για να κρατηθεί τη ζωή.

Το 2006 είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού που προερχόταν από τη μητέρα του χωρίς όμως επιτυχία, ωστόσο το 2007 του χάρισε το νεφρό του ο πατέρας του, με τη μεταμόσχευση να πετυχαίνει σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να επιστρέφει στη δράση και να παίρνει μέρος στο Euro 2008 και να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι το 2013 όπου και έκλεισε την καριέρα του στην Μάιντς.

 

Δυστυχώς όμως το νεφρό που πήρε από τον πατέρα του δεν φτάνει πλέον για να μείνει υγιής και χρειάζεται να βρει νέο, μόνο από νεκρό δότη, με το όνομά του να βρίσκεται σε λίστα αναμονής αλλά το μέσο όρο αναμονής για τέτοιο σοβαρό ιατρικό ζήτημα στην Γερμανία να είναι επτά χρόνια!

 

Αυτό το διάστημα ο άλλοτε άσος των Βέρντερ Βρέμης, Μπόλτον και Μάιντς, χρειάζεται να πηγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα σε κλινική στο Αμβούργο για αιμοκάθαρση ενώ παράλληλα πρέπει να παίρνει και από το σχολείο την 9χρονη κόρη του, Φαμπιάνα.

 

"Τα πάντα θα πρέπει να είναι φυσιολογικά για εκείνη. Ξέρει πως είμαι άρρωστος και πως χρειάζεται συχνά να πηγαίνω στο νοσοκομείο, όμως δεν ξέρει το γιατί. Δεν θέλω να την τρομάξω", δηλώνει ο Κλάσνιτς, ο οποίος είναι έτοιμος για τη σημαντικότερη μάχη που θα μπορούσε να δώσει ένας άνθρωπος: για τη ζωή του.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!