Θέλει Μπάγερν Μονάχου ο Κλοπ

Τη θέση του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου "γλυκοκοιτάει" όπως όλα δείχνουν ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

Θέλει Μπάγερν Μονάχου ο Κλοπ

Χωρίς ομάδα παραμένει από το καλοκαίρι ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν και αποφάσισε να αφήσει την αγαπημένη του Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το όνομα του Γερμανού αμέσως μετά την είδηση αυτή άρχισε να "παίζει" για πολλούς πάγκους της Premier League, μεταξύ αυτών και της Λίβερπουλ.

Ωστόσο υπάρχει λόγος που ο Κλοπ ακόμη δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για κάποια ομάδα του Νησιού, όπως αποκαλύπτει η " Daily Mail".

Ο λόγος είναι πως ο πρώτος του στόχος είναι να παραμένει στη Γερμανία, αναλαμβάνοντας τις τύχες της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου! Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός θα αφήσει τον πάγκο.

Η περίπτωση Κλοπ θα ενδιέφερε τους ανθρώπους της Μπάγερν, όμως σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε ντόρο. Πάντως ο ίδιος ο Γερμανός σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, η οποία δεν σημαίνει ότι θα είναι μόνο κάποια εκ των κορυφαίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK